Üdvözöllek a honlapomon:-)
 
Gergely Catinca vagyok, Kolozsváron születtem és 2004-ben, a Babes-Bolyai Egyetem elvégzése után sorsszerűen Magyarországra kerültem. Multi cégnél kezdtem dolgozni, ahol a legalacsonyabb szintről pár éven belül már egy 25 fős csapat vezetője lettem. Négy nyelvet beszélek folyékonyan. Kiemelten fontos volt számomra, hogy olyan munkát végezzek, ahol folyamatosan használhatom ezeket. Az évek során több különböző cégnél is dolgoztam, több különböző területen szereztem tapasztalatot, úgy mint sales, service vagy a beszerzés. Mindegyik igazi értéket adott a személyes fejlődésemhez. Jelenleg is egy multi cégnél tevékenykedem.
A munka mellett azt éreztem, hogy valamit még tennem kell :-). Ezért elkezdtem utazni és tanfolyamokra járni. Rengeteg gyönyörű helyre látogattam el, láttam hogyan élnek az emberek különböző élethelyzetekben, és bele is szerettem egy-egy távoli, csodálatos tájba vagy egy-egy távoli, csodálatos mosolyba:-).
Ami a tanfolyamokat illeti, elsők között megtanultam táncolni, rajzolni, majd fényképezni! Ezeket követően borbíráló is lettem, és fokozatosan haladok a pránanadi útján is. Ez utóbbi indított a masszőr tanfolyam felé, ahol a svéd és tibeti masszázs technikáit is elsajátítottam! 
Mindezek után még mindig úgy éreztem, hogy ez nem elég…ezért 2018-ban elkezdtem a web design tanfolyamot, amit most a legközelebbinek érzek magamhoz. Ugyan még kezdő vagyok, de lelkes, éhes a fejlődésre, tehát ne habozz, keress meg, és készítsünk közösen ilyen szuper weboldalakat, mint amilyen ez, amit most is nézel:-).

Kérdésed van? Akkor írj!